Skip to content

Middag denne uken – middagsliste

november 5, 2013

ArticleHva skal vi ha til middag? Dette er noe jeg tenker ofte. Jeg har funnet ut at det er tidsbesparende og billigere å planlegge middagen på forhånd. Jeg bruker gjerne disse planene igjen hvis det passer slik med innkjøp (kjøper jo ting når de er på tilbud også)

Søndag – Lasagna me brød og salat

Mandag – Asiatisk gryte i leirgryte

Tirsdag – meksikansk tomatsuppe m/ kjøttboller og egg – gjerne m brød og smør

Onsdag – Kjøttkaker m brun saus, nypoteter, surkål – kort vei, tyttebærsyltetøy, gulrøtter og spagetti (det siste er det bare jeg som vil ha)

Torsdag – Deilige rester: Asiatisk gryte, tomatsuppe og kjøttkaker m brun saus

Fredag – Wok, svine skåret i biter, lamongrass saus, fryste grønsaker og nudler

Lørdag  -Tortilla ships, med meksikansk kjøttdeig og ost – stekt i ovenen, m salat til

Hvilke ingredienser kan man ha i matvarelagret?
Lasagna pakker, ost i fyseren, kjøttdeig i fryseren eller soyagranulater i stedenfor kjøttdeig.

Tomatsuppe – pose, kjøtboller i fryseren, ingredienser til brød, og smør i fryseren.

Kjøttdeig i fryseren – eller ferdig kjøttkaker i fryseren, vanlig poteter i evt. kjeller, surkål i pakker, spagetti

Woksaus, oppskåret svinekjøtt – kjøpt i Sverige og i fryseren, pakker med nudler

Tortill ships, kjøttdeig i fryseren, ost i fryseren, tacomix.

Advertisements
No comments yet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: