Gå til innhold

Hvordan holde orden i garn og strikkepinner

august 8, 2013

Jeg trengte å få mer orden på garn, strikkepinner og andre hobbysaker. Jeg ønsker at jeg til enhver tid kunne lett kunne se hva jeg har, slik at det er lett å finne – sparer tid, og at jeg også kan få mer lyst til å holde på med f.eks. strikking fordi jeg nå kunne se hva jeg hadde av garn. Jeg fant ut at gjennomsiktige plastbokser er tingen for meg for å lage mer orden. Denne måten er det som jeg liker og synes fungerer. Kanskje du har en annen måte som fungerer like bra?

??????????

Her har jeg tømt ut alt garn i fra alle poser og prosjekter (de er det ikke mange av fordi jeg må bare gjøre de ferdig- får ikke fred i hodet hvis jeg ikke gjør det) ut på gulvet for å sortere garnet (og andre hobbysaker).

??????????

Jeg sorterte garnet i bomull, ull og syntetiskt garn. Så la jeg samme type garn i ziplockposer på 3 liter og 1 liter, som jeg hadde kjøpt på Europris. (Det var litt dårlig kvalitet på dem fordi hvis jeg hadde for mye garn i noen av posene løsnet plastikken fra «glidelåsen»)

??????????

Her f.eks. har jeg lagt sammetype og tykkelse bomulsgarn i en pose. Prosjektet er ferdig, men jeg hadde en lapp til overs.

??????????

Her har jeg samlet alt ullgarn. Helt til venstre og helt til høyre har jeg en vanllig gjennomsiktig pose fordi jeg måtte ha en større pose en de 3 liter ziplockposene jeg hadde.

??????????

Ved å legge garnet slik oppe i en gjennomsiktig boks blir det veldig orden og oversikt.

?????????? ??????????

Slik ble to av boksene når de var ferdige. Jeg har til sammen 4 bokser med garn.

?????????? ?????????? ??????????

Strikkepinnene  og heklenålene har jeg for det meste i originalforpaktninger. De la jeg i en liten gjennomsiktig boks.

??????????

Strikketøyet som jeg holder på med akkurat nå ligger i en kurv som min mor hadde som ung. Den står i stua ved sofaen – klar til å strikkes i fra.

Kopi av DSCN1433

Jeg har tre bokser med stoff, små bokser med bånd, et syskrin, bøker og permer med ideer og oppskrifter. Esker med farger, maling og pensler, samt div utstyr for hobby. Noe av dette ser dere i en av hyllene rett utenfor kontoret. Resten av hobbyutstyret er på kontoret.

Jeg er kjempefornøyd og endelig er det blitt orden i sysakene! (Mor sa alltid det når ting var i orden – uansett hva det var)

No comments yet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: